Nuna Triv premaga vsak izziv! Pa ga res?..

Kupuješ marelo za otroka, pa se v preplavi izbire ne moreš odločiti? Ker na temo vozičkov dobim največ vprašanj, sem se odločila predstaviti prednosti in slabosti Nuna Triv vozička, ki ga uporabljamo že dobre 4 mesece.

Od Nune imamo doma praktično vse, zato tudi ob vprašanju, katero marelo bomo vzeli, ni bilo dvoma, da bom domov ponovno pripeljala NUNO. Vprašanje je bilo le kateri model, saj sem se odločala med TAVO in TRIV, ki je takrat ravno prišel na tržišče. Nisem delala večje študije, pač pa sem kot vedno zaupala puncam v Malih Zakladih, ki dobro poznajo moje želje in naš življenjski stil, da so mi priporočile pravo izbiro. In izbrala sem NUNO TRIV.

PREDNOSTI

  • LAHKO VODLJIV – Glede na to, da so marele manj vodljive od športnih vozičkov, sem bila presenečena nad kvaliteto Triva in njegovo vodljivostjo po pesku. Kot veste smo ga vzeli zraven na Maldive in izkazal se je kot zelo pametna ideja. Tako po betonu kot tudi po pesku je izjemno vodljiv voziček, ki premaga vse ovire in takoj sem vedela, da se bo vklopil v naš življenjski stil.
  • KAR 4 NAKLONI SEDEŽA – Naklon je zelo pomemben, da lahko otrok mirno spi. Je redka marela, ki se zloži v skoraj horizontalo in tako lahko otrok spi povsod, kar je zelo praktično, če ste veliko zdoma.
  • GLOBOKA ZAŠČITNA STREHICA – Izjemno praktičen dodatek, ki otroka ščiti pred soncem in vetrom. Hkrati pa ima mrežne odprtine, ki zračijo notranjost
  • KOMPAKTNO ZLAGANJE Z ENO ROKO
  • LE 6.6 KG
  • PO VIŠINI NASTAVLJIVO USNJENO KRMILO – glede na to, da je Blaž precej visok, je ta funkcija še kako dobrodošla.
  • VELIKA KOŠARA
  • ELEGANTEN DIZAJN
  • PRIMEREN ZA POTOVANJA IN DRUŽINSKA POHAJKOVANJA

Evo punce, to so prednosti, ki so nas prepričale. Kolikor se trudim izpostaviti kakšno slabost, je do sedaj še nismo izkusili. Že z DEMI sem bila izjemno zadovoljna, zato me ne čudi, da me je TRIV popolnoma navdušil in brez slabe vesti lahko povem, da NUNA TRIV resnično premaga vsak izziv.

Če pa še imate kakšno vprašanje, pa kar pogumno.

xoxo,

Vanesa Rola

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.