Skinfairytale Evforija

Zadnje čase sama sebe presenečam, kako zvesta sem določenim produktom. Srečujem ljudi, ki v svoje izdelke vlagajo dušo in telo in resnično cenim, ko pri človeku vidim, da ga pri poslovni poti ne motivira zaslužek, temveč ljubezen do produkta in želja po pomoči drugim. In ko ugotovim, da izdelki dejansko delujejo… no, takrat me popolnoma kupijo in postanem zvesta uporabnica. 

Takšno zgodbo pišem tudi s Skinfairytale. Skinfairytale ste mi predlagale ve, še preden se je podjetje obrnilo name z željo, da bi testirala njihove izdeke. Za vsak problem, ki smo ga imeli v zadnjem letu ste mi napisale “daj poglej pri Katarini, ziher ima kaj za to”. KDO ZA VRAGA JE KATARINA? In tako sem popolnoma nevedna kliknila na njen Instagram in pobrskala po produktih. Zgodilo se je prvič, nato drugič, ko pa se je ista pesem odvila že tretjič in ste mi ponovno predlagale njene produkte, se mi je znamka zasidrala v spomin in rekla sem si, da je pa tole resnično treba preizkusiti. 

Nekaj mesecev za tem, je zakon privlačnosti uredil, da me je Katarina kontaktirala z željo, da preizkusim nekaj produktov po želji in kot majhen otrok sem komaj čakala, da mi poštar dostavi pravljični paketek.

Ne vem, če se spomnite, ampak Izabela je v lanskem letu imela precej velik izpuščaj po trebuščku, ki se je vsak dan večal in postajal bolj rdeč. Takrat mi je pediatrinja predpisala kortikosteroide, ki sem jih s težavo nekaj dni nanašala, nato pa se je mazilo izkazalo kot nepotrebno, saj je stvar precej zavleklo in samo ustavilo širjenje, ne pa tudi izboljšalo. Ker mazila s kortikosterodidi niso priporočljiva na dolgi rok, saj med drugim tudi tanjšajo kožo, sem se odločila, da uporabim nekaj blažjega in tako poskusila RUSH BALM BABY, ki je namenjen lajšanju stanja pri blagem pleničnem izpuščaju. Na veliko presenečenje je izpuščaj po treh dneh popolnoma izginil in takrat sem prvič občutila Skinfairytale evforijo. Tole zares deluje!

Evforija je odprla vrata našega doma še nekaterim drugim izdelkom in tako v naši pravljični košarici zraven omenjenega Rush Balm Baby najdete tudi:

PROTECT BALM uporabljam zase in za Izabelo kot zaščito proti mrazu in zunanjim vplivom. Tekstura je zelo kompaktna in večkrat ga uporabim kot nočno nego obraza.

ATOPIC CREAM uporabljam zase. Ko imam izrazito suho kožo z njim vlažim, saj lajša zategovanje in izsušen občutek na obrazu.

CALMDOWN no tale izdelek pa je rešil že več mojih prehladov in ustavil suh kašelj. Res super zadeva, ki jo nanesete na predelu prsi in hrbta. Vsebuje pa eterična olja, zato je primeren za otroke od drugega leta dalje.

EASYBREATHE še ena super zadeva za prehlad, ki jo enako kot calmdown vmasirate na področje prsi in hrbta. Je pa super za preprečevanje mokrega kašlja.

TUŠ GEL edina stvar, ki mi v zimskih dneh lajša srbečico kože. Gre za naraven in nežen izdelek, ki je primeren tudi za dojenčke. Še raje pa imam OLJNI TUŠ GEL, ki še kožo dodatno navlaži in hrani.

Nisem strokovnjak in izdekov ne analiziram, ampak jih kot mamica preizkušam in vam po domače povem, kaj je dobro in kaj ne, ter kaj je nam rešilo preglavice. O Skinfairytale sem že veliko govorila, pa vendar želim vse informacije in izkušnje zbrati na enem mestu, kamor se lahko vedno vrnete, ko imate problem. Zdi se mi prav, da povem nekaj o izdelkih, ki menim, da prekosajo marsikatero lekarniško mazilo na recept, kljub temu pa so nežni do kože in skrbno izdelani v Sloveniji. Ampak da ne bo pomote, v kolikor je stanje resno, vam nobena kremca ne bo pomagala, le zdravnik, v kolikor pa gre za manjše sitnosti, pa raje prvo uporabim nežne in naravne sestavine, šele nato pa posežem po čem drugem.

Verjamem v izdelke, ki so narejeni s srcem in z eno in edino željo – POMAGATI LJUDEM. Ja, Katarini je uspelo ustvariti pravo dermatološko pravljico, ki je pomagala že marsikateri izmed nas, zato se ne čudim, da je z izdelki zagnala pravo malo evforijo.

xoxo,

Vanesa Rola

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.