Afroditin Praznični Giveaway

Leto je naokrog in bližajo se božični prazniki, jaz pa bi se vam iz srca rada zahvalila za vso podporo v tem letu in predvsem za branost naših življenjskih dogodivščin ob prihodu Izabele. Ni bilo lahko odpreti vrat svojega doma, ker sem po naravi zelo privaten človek, pa vendar ste mi pokazale, da ni nič hudega, če z vami delim kakšen trenutek, izkušnjo ali spomin. Hvala vam!

Ker pa mislim, da hvala ni dovolj in ker vem, da vas je tukaj zbranih kar nekaj mamic (seveda lahko sodelujete tudi tiste, ki še niste mamice ali pa ste že babice), želim v sodelovanju s Kozmetiko Afrodito izpeljati en praznični giveaway z Izabelinimi najljubšimi izdelki za nego kože, in sicer bom eni izmed vas podarila CELOTNO BABY LINIJO, ki zajema :

Pred kratkim me je Afrodita povabila v njihove prostore v Rogaški Slatini, kjer smo punce lahko izdelale svojo BABY & MOM NATURAL 100% naravno mazilo in lahko vam iz prve roke potrdim, da so vse sestavine skrbno izbrane in 100% naravne. Izkušnja je bila edinstvena, predvsem pa je bilo moč začutiti skrb zaposlenih do občutljive kože dojenčkov, otrok, nosečk in doječih mam. Od takrat naprej še z večjim veseljem uporabljam njihove izdelke, saj do potankosti poznam njihovo sestavo in proces pridelave.

V paketku so izdelki, na katere prisegam že od rojstva Izabele in kot sem že večkrat omenila, so nas bogate formule za zaščito in nego kože prepričale, da ne uporabljamo nič druga. Zato upam, da bodo tudi eno izmed vas vsaj pol toliko navdušili, kot so nas.

Giveaway je zaključen!

Srečno nagrajenko razglasim v petek, 20.12.2019 ob 18:00 uri v Instagram zgodbi, v kolikor pa še Afrodite ne sledite na Instagramu, pa pokukajte na njihov profil, da ne zamudite novosti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.