10 Praktičnih Daril Za Dojenčka

Si tudi ti ena tistih, ki zadnje minute nori po trgovinah z dolgim spiskom imen pridnih otrok, pa nimaš pojma, kaj kupiti? No, v kolikor med drugim iščeš darilo za dojenčka, lahko povem, da sem v zadnjem letu postala ekspert za praktična darila, ki pridejo prav vsakemu dojenčku in mamici.

Če nimaš ideje, pobrskaj česar smo se v zadnjem letu razveselili mi:

1. BACEK EVAN – njen najboljši prijatelj. Vse od rojstva jo vsako noč uspava z nežnimi serenadami, zato je letos dobil tudi potni list in štempiljko iz Maldivov. Ja, Evan je bil z nami na Maldivih.

2. BABY & MOM IZDELKI ZA NEGO KOŽE – za nas eni in edini izdelki, ki jih brez slabe vesti Izabeli nanašam na kožo. Nežni, naravni in dermatološko testirani.

3. LONČEK ZA UVAJANJE PITJA – vse od 4 meseca naprej, nepogrešljiva zadeva, ki je zmeraj v naši previjalni torbi. Začeli smo z Starters lončkom, sedaj pa je že velika punca in samostojno pije iz Lončka za učenje pitja.

4. PEDOSANČEK ONLINE PROGRAM – zdrav gibalni razvoj dojenčka od rojstva do hoje. Edini stvar za katero bi vložila zadnji cekin v denarnici. Izabela je imela kritičen ekstenzijski vzorec takoj po porodu, ki so ga punce iz Pedosane hitro opazile in s skrbnim vodstvom v nekaj mesecih odpravile.

5. DOJENČKOV DNEVNIK – čudovit spomin na prve trenutke zajet na enem mestu. Priročno, prikupno in neprecenljivo.

6. KRAVICA PAULINA – tudi Paulina je letos bila na Maldivih in če pomislim, smo očitno res romali cez ocean ves živalski vrt. Ampak ja, Paulina skrbi, da Izabela lažje zaspi in koliko sem se izogibala ninic morem priznati, da z njo res hitreje zaspi.

7. ODTIS NOGICE ALI ROKICE – čudovit spomin, ki smo ga mi ovekovečili pri dveh mesecih, saj žal prej nisem vedela za to idejo. Sedaj imamo večen spomin na njene majhne nogice in rokice.

8. LITTLE GIRAFFE ODEJICA – zagotovo njbolj mehka odejica za vašega malčka. Naša Izabela jo obožuje.

9. BOŽIČNI PULOVER – ni božiča brez grdega božičnega puloverja in prav je, da jih te tradicije naučimo že od majhnih nog.

10. KNJIGA – knjiga je najboljše darilo za dojenčka in tudi midva se trudiva prenesti ljubezen do knjig na Izabelo. Najraje prebiramo najlepše pravljive bratov Grim, Andersenove pravljice in zbirko pravljic 1001 noč.

V kolikor res nimate ideje, kaj kupiti, je srebrnik ali zlatnik najboljša ideja, saj je naložba za otrokovo prihodnost. In s tem darilom res ne moreš zgrešiti.

Upam, da so vam moje ideje všeč in da sem vam prihranila vsaj 15 minut v tem kaotičnem decembru.

Veselo nakupovanje drage moje!

xoxo,

Vanesa Rola

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.