Ko po dopustu rabiš dopust?!

Že teden dni je naokrog, meni pa še vedno misli uhajajo na Maldive in naše poročno potovanje. Strmenje v zvezde, večerja ob svečkah in sprehodi po plaži…. Ne! Tunkanje do onemoglosti, norenje z Izabelo in igranje človek ne jezi se. Ja, naše poročno potovanje je bilo daleč od romantičnih stereotipov, pa vendar, ne bi prav nič spremenila.

Nisem se še adaptirala. Priznam! Fizično in psihično prihajam k sebi, saj se po eni strani še zmeraj ne morem sprijazniti s temperaturnim šokom, po drugi strani pa me bolečine v križu spominjajo na dejstvo, da res nisem več mlada. To in pa mogoče, da le ni bilo potrebno tovoriti cele gore kufrov, kot je pripomnil moj sarkastični mož. Kakorkoli, človek bi reko, da se na dopustu spočiješ, ampak ko dobiš otroka, počitnice dobijo drugačen pomen in lahko rečem, da po dopustu otroka, mama rabi pravi dopust. Se strinjate?

Vsak dan sta bila v pogonu 24/7, ker sta tako Blaž kot Izabela na meji hiperaktivnosti, no, jaz pa sem se kot megla vlekla za njima, v upanju, da ne zamudim katerega njenega PRVIČ. Prvič je potovala z letalom, prvič je videla morske pse, prvič je v pesku gradila potičke in prvič je bila na rajskih Maldivih. Če pomislim, sem sama 30 let čakala, da doživim beli pesek in turkizno morje na lastne oči, moja mala popotnica pa ima že kar prvo štempeljko v potnem listu iz Maldivov. V glavnem, bilo je ogromno prvič, meni pa se je zdelo, da ju ne dohajam in da nonstop diham na škrge.

Po nekaj dnevih sem rahlo pregorela in Blaž je le opazil, da mama ni več dvajsetletna smrklja, ki z lahkoto usliši vsako njuno željo, zato sta se me usmilila in mi vsak naslednji dan podarila 15 minut za sprostitev, rezerviranih samo za mamo.

Ja, na Maldivih sem rabila sprostitev… Ironično, vem! Ampak čeprav sem navajena potovati, je potovanje z otrokom zame povsem nova izkušnja v kateri se včasih ne znajdem. Mame me sigurno razumejo, druge me še boste.

Sicer 15 minut na dan ni ogromno, je pa zame bilo več kot dovolj, da sem se po celodnevnem tempu sestavila za nov dan. In kaj je bil moj recept? Kot verjetno veste, so Maldivi znani po SPA doživetjih, ampak iskreno me pregrešno dragi tretmaji, ki se začnejo pri več sto evrih, niso premamili, še posebej zato, ker sem v tisti odvečni krami, kot bi reko Blaž, tovorila Afroditine SPA izdelke z namenom, da tudi v tropih razvajam svojo kožo.

Takoj ob prihodu v raj sem naredila dober piling telesa z Afroditinim PURE COCONUT PILINGOM ZA TELO, ki kožo ščiti pred izsuševanjem. Vsak dan, po večurnem raziskovanju otoka in izpostavljanju soncu, pa mišice sprostila s kopeljo, nato pa kožo razvajala s PURE COCONUT TONIKOM IN LIGHT MASLOM ZA TELO . Popolna kombinacija, ki jo uporabljam že vse od poletja, predvsem pa priporočam, da preizkusite piling, ki za moje pojme nima konkurence. V kolikor želite, da maslo doseže željeni rezultat, vam priporočam, kot so priporočili meni, da predhodno nanesete tonik, ki kožo pripravi na nanos kreme, saj z njegovo uporabo LIGHT MASLO ZA TELO doseže še boljši učinek. Lahko pa seveda tonik uporabljate samostojno kot globinski vlažilec kože. Skratka nepogrešljiv izdelek v vročih poletnih mesecih ali na tropskem dopustu.

Kaj želiš lepšega, 15 minut miru in tišine, zvezdnato nebo, šum Indijskega oceana in občutek izjemne nežnosti na koži. Pa naj kdo reče, da ni bilo romantike. V le nekaj minutah sem uspela povezati mind, body & soul, kot pravijo, in to je bilo ravno to, kar sem potrebovala naslednji dan, da sem lahko sledila željam moža in otroka. Vsi srečni, vsi zadovoljni. Blažu pa sem dokazala, da pa morda le nisem zraven nosila zgolj nepotrebne krame.

Če pa slučajno še niste nakupile božičnih daril, je Spa linija odlična ideja za prijateljico, sestro, taščo ali mamo. Pa še znižanje imajo trenutno v spletni trgovini. Veselo nakupovanje!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.