Dvajseta so za praženje, trideseta za skrivanje…

Skrita v senci, uživam na prvem morskem oddihu z mojo Izabelo. Sonce, morje in dobra družba. Recept za nepozabne poletne spomine, a ne?

Sedim na plaži in opazujem ljudi. Med tem, ko mlade punce večino dneva preživijo na soncu, midve v senčki bereva in piševa najine dogodivščine. Očitno se v dvajsetih pražiš, v tridesetih pa skrivaš pred soncem. Ne vem, ali v tridesetih postaneš bolj zrel in zadovoljen sam s seboj, ali pa se počasi začneš zavedati nevarnosti sonca. Ni človeka, ki me prepriča, da bi se kot nekoč, cel dan obračam kot ražnjič na roštilju. Morda prevsem zato, ker sedaj ob prvih znakih staranja, le tega ne želim pospešiti, temveč skušam omejiti. Tako so Afroditine sončne kreme moja obvezna oprema, hkrati pa, če je le možno, se kot nemška turistka s klobukom spravim pod največjo drevo.

Marmelada je moj recept za lep ten kože, ko pa sonce najbolj pripeka, pa obvezno uporabim Sun Care Age Defence kremo za obraz in Sun Care Sport kremo za telo z visokim SPF. Če tudi tole ne pomaga, pa Yogurt ublaži posledice.

Drage moje, naj bodo vaše poletne dogodivščine koži prijazne, da v zrelih letih ne boste obžalovale norih dvajsetih. Če pa že, pa uporabite zaščito.

xoxo,

Vanesa Rola


TAN LINES VS. SUNSCREEN

Hidden in the shade, I enjoy my first vacation with my Izabela. Sun, sea and good company. A recipe for unforgettable summer memories, right?

Sometimes I just like to sit on the beach and watch people. While young girls spend most of the day in the sun, we spend our time in the shade, reading and writing our adventures. Obviously in your twenties you fry all day long, and in your thirties you hide from the sun. I don’t know whether in your thirties you become more mature and confident with your body, or you are slowly becoming aware of sun overexposure. There is no one on this planet who can convince me to roast all day. Maybe it is because now, with the first signs of aging, I do not want to speed it up, but try to limit it. Thus, Afrodita’s sunscreens are my must-have accessory.

So darlings, let your summer adventures be skin-friendly so that you do not regret your crazy twenties in your thirties.

With love,

Vanesa Rola

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.