Beach Body – not perfect

afrodita-soncna-krema

NIČ KAJ POPOLNA POLETNA POSTAVA..

Sonce, morje in popolna postava… no, tako se definitivno ne bo pisala moja poletna zgodba.

Res je, da sem porodno težo hitro izgubila, pa vendar so ostale posledice. Drugače povedano, obročka za plavanje letos ne potrebujem, ker imam svoje. Smešno, kako so dojenčki z obročki in mišelinkami prikupni, mama pa v isti situaciji prav nič ne izgleda čedno. Ah, sej vem, da se ženske zmeraj nekaj pritožujemo, ampak to leto že vem, da bom nosila samo enodelne kopalke, na ostalih predelih pa se bom na debelo namazala z Afroditino sončno kremo, da prikrijem ves celulit.

Ampak drage moje, ne pozabite – poletje je za ustvarjanje nepozabnih spominov, ki so veliko več od popolne fotografije. In vem, da bo to poletje najboljše, saj čeprav nimam popolne postave za plažo, imam popolno družbo za poletne dogodivščine.

Afroditini izdelki me spremljajo na morje, vse odkar sem sama bila majhna punčka in so stalnica v naši družini. Poleti pa nikdar ne pozabim na:

KREMO ZA ZAŠČITO OBRAZA PRED SONCEM SPF 30

KREMO ZA ZAŠČITO PRED SONCEM – SPORT SPF 30

SUN CARE MARMELADA NATURAL

SUN CARE JOGURT ZA TELO

SUN CARE MEGLICA ZA TELO

Tako da, če kje na hrvaški obali srečate prikupno mišelinkasto punčko in mamo, ki je od glave do pete namazana z debelim slojem sončne kreme in brezskrbno poležavata na plaži, pomahajte. To sva midve!BEACH BODY – NOT PERFECT

I can feel Summer breeze. Sun, sea and perfect beach body….. well this will obviously not be my Summer story.

Ok, it’s true I lost my pregnancy weight quickly after birth, but a lot of damage was made.. well… this year I don’t need inflatable ring as I have permanent one.. It’s so funny how babies look all cute with their chubby cheeks and pudgy tummy, when moms don’t look pretty at all in the same situation. Ohh, I know women always complain about their bodies, but I know this Summer I’m good for one piece swimsuit only. And the rest of my body will be covered in fat layer of sun cream to cover my cellulite.

So If you see this summer at Croatian coast a cute chubby baby girl and a mom all covered up in sun cream, say Hi, It’s us.

With love,

Vanesa S.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.